به گزارش روابط عمومی شهرستان: سیدمحسن نصیرائی با اشاره به وجود ۱۵۰ هزار رأس دام سبک و ۲ هزار رأس دام سنگین در شهرستان درمیان، اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون از این تعداد دام موجود در شهرستان ۳۰ درصد هویت گذاری و پلاک کوبی شده است.
مدیر جهاد کشاورزی درمیان افزود: هویت گذاری و بیمه پایه دام تحقق یافته در دام های سبک و سنگین شهرستان از ابتدای امسال تاکنون نسبت به مدت مشابه سال قبل (و سنوات قبل تر) بیش از صد درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
نصیرائی با توجه به اجرای طرح هویت گذاری و بیمه پایه اجباری دام در شهرستان درمیان به مزایای قابل توجه پلاک کوبی و هویت گذاری دام ها اشاره کرد و افزود: این طرح در کسب آمار دقیق دام در هر شهرستان نقش بسزایی دارد.
وی یادآور شد: طرح هویت گذاری باعث بهتر و هماهنگ تر عمل کردن دولت و وزارت جهاد کشاورزی برای تامین نهاده های دام، دارو، واکسن، مکمل ها، نظارت بر صادرات و واردات دام، رصد قاچاق دام سبک و سنگین و...می شود.
مدیر جهاد کشاورزی درمیان قاچاق دام سبک و سنگین را باعث از بین رفتن ذخایر ژنتیکی اصیل دام داخلی و بر هم خوردن تولید پروتئین در کشور دانست و اجرای پلاک گذاری دام ها را جزء اصول و قوانین حاکمیتی برشمرد.
نصیرائی افزود: در کنار این طرح، صندوق بیمه محصولات کشاورزی نیز با مبالغ بسیار پایینی بیمه پایه محصولات را انجام می دهد.
به گفته وی از ابتدای امسال از طریق تشکل های وابسته، بیش از هزار تن نهاده دامی بین دامداران شهرستان توزیع شده که بر اساس قانون، نهاده های دامی یارانه ای به دامدارانی تعلق می گیرد که دامشان را هویت گذاری کرده باشند.
مدیر جهاد کشاورزی درمیان با بیان اینکه ملاک توزیع نهاده های دامی بین دامداران در سال جاری و سال آینده بر اساس هویت گذاری و پلاک کوبی دام ها خواهد بود، گفت: هر چه میزان هویت گذاری دام ها در شهرستان (با همکاری دامداران) بیشتر باشد میزان سهمیه تخصیصی به شهرستان نیز بیشتر خواهدشد.