به گزارش روابط عمومی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان درمیان گفت: برای حمایت از تولید، با هماهنگی امور دام این مدیریت 15 هزار قطعه بچه ماهی با میانگین وزن ۴۰ گرم از نوع کپور بین 25 بهره بردار توزیع شد.
وی با اشاره به این که دوره پرورش ماهی کپور یکساله است افزود: پیش بینی میشود پس از پایان دوره بیش از 15 تن ماهی کپور در این شهرستان تولید شود.
با توجه به شرایط اقلیمی منطقه و سازگاری این نوع ماهی، امیدواریم بتوانیم برای ترویج پرورش آبزیان در بین کشاورزان تلاش داشته باشیم.
نصیرائی افزود: پرورش ماهی در کنار کشاورزی یکی از روشهای استفاده بهینه از منابع آبی است که ضمن اشتغالزایی و کمک به اقتصاد خانوار موجب غنیسازی آب کشاورزی و افزایش محصولات زراعی و باغی میشود.
وی گفت: پرورش ماهی در استخرهای دو منظوره کشاورزی درمیان علاوه بر درآمدزایی، کمک شایانی به غنی سازی آب و در نتیجه مصرف کمتر کودهای شیمیایی برای کشاورزی میشود.
مدیرجهادکشاورزی درمیان افزود: از مزایای پرورش ماهی در استخرهای دو منظوره آب کشاورزی میتوان به افزایش بهره برداری بیشتر از آب در بخش کشاورزی، کاهش تبخیر آب در استخرها، تولید گوشت ماهی و افزایش سرانه مصرف ماهی و افزایش بهره برداری بیشتر از آب در بخش کشاورزی اشاره کرد.