سید محسن نصیرایی افزود: شهرستان درمیان دارای ۱۹۶ پروانه بهرهبرداری مرغ گوشتی است که در حال حاضر ۴۳ واحد فعال و جوجهریزی در آن انجام شده است.
وی با بیان اینکه ۶ میلیون قطعه جوجهریزی سال گذشته در مرغداریهای این شهرستان انجام شد که نسبت به سال قبل از آن یک میلیون قطعه بیشتر بود، اضافه کرد: در این مدت ۱۰ هزار و ۸۰۰ تن گوشت مرغ تولید و روانه بازار شده است.
نصیرایی ادامه داد: با وجود اینکه پرورشدهندگان مرغ پارسال مشکلات متعددی داشتند اما تولید گوشت مرغ ۲۰ درصد افزایش یافت.
وی بیان کرد: شهرستان درمیان حدود یک سوم گوشت مرغ استان خراسان جنوبی را تولید میکند و دومین تولیدکننده گوشت سفید در استان است .
مدیر جهاد کشاورزی درمیان عنوان کرد: ۲۷۸ واحد مرغداری در شهرستان درمیان وجود دارد که از این تعداد ۱۹۶ واحد دارای مجوز و ۸۰ واحد فاقد مجوز هستند، واحدهای فاقد مجوز از طریق مجوز سایر مرغداریها نسبت به جوجهریزی و تولید اقدام میکنند.
نصیرایی افزود: رعایت نکردن حریمهای راه، بهداشتی، محیط زیست و اراضی کشاورزی از جمله موارد غیر مجاز بودن این تعداد واحد مرغداری است.
وی اظهار داشت: تولید مرغ گوشتی در درمیان یکی از مزیتهای اقتصادی محسوب میشود و مسوولان برای تداوم این مهم باید تمهیدات لازم را بیندیشند.
نصیرایی ادامه داد: یکی از این تمهیدات رفع مشکلات حقوقی و ریالی کشتارگاه دام طیور درمیان است که سالها است که علیرغم آماده به کار بودن بلااستفاده است و وجود یک کشتارگاه طیور در درمیان برای توسعه و پایداری این صنعت ضروری است.