باتوجه به نزدیک شدن زمان برداشت طلای سرخ در شهرستان مدیرجهادکشاورزی شهرستان توصیه های بهداشتی درخصوص جمع آوری گل وخشک کردن زعفران اشاره کرد.نصیرائی گفت: هنگام برداشت گل زعفران و پاک کردن گل ها، حتما از ماسک و دستکش استفاده و سایر الزامات بهداشتی رعایت گردد.

وی همچنین عدم استفاده از سموم حشره کش خانگی جهت مبارزه با پشه و مگس در محل خشک کردن زعفران و بمنظور کاهش بار میکروبی گفت: از پخش کودهای دامی غیر پوسیده همزمان با اولین آبیاری خودداری گردد.

نصیرائی در ادامه گفت: از جمع آوری و حمل گل­های زعفران در ظروف نامناسب و کیسه­های بزرگ که سبب فشردگی گل­ها و آلودگی محصول شده اجتناب گردد

وی تاکید کرد جهت حفظ کیفیت زعفران، کاهش آلودگی های میکروبی، افزایش ارزش افزوده محصول و صرفه جویی در زمان، برای خشک کردن زعفران از دستگاه های خشک کن و اتومات مخصوص زعفران استفاده شود.در صورت خشک کردن سنتی زعفران از پارچه تمیز و کاغذ کالک و کاغذ مخصوص استفاده نموده و زعفران در محیط های مناسب (دارای درب و پنجره ها با توری ضد حشره و تهویه مناسب) جهت جلوگیری از کپک زدگی و کاهش بار میکروبی خشک گردد. (از روزنامه، پارچه رنگی، کیسه شیمیایی، نخ رنگی(قالی) دور دسته ها به هیچ وجه استفاده نشود).

نصیرائی درپایان گفت: جهت حفظ کیفیت و وضعیت ظاهری، زعفران خشک شده را در ظروف آلومینیومی، شیشه و نیکل نگهداری کنید .