مدیرجهادکشاورزی درمیان گفت که توسعه کشت گلخانه‌ای یک ضرورت برای حل بحران کم آبی و گامی موثر در راستای رونق و شکوفایی اقتصاد شهرستان است.

نصیرائی افزود: سیاستهای جدید بخش کشاورزی که از آن جمله می توان به شیوه های نوین کشت و اجرای سامانه های نوین آبیاری اشاره کرد می تواند در شرایط بحرانی راهی برای شکوفایی بخش کشاورزی در اوج بحران خشکسالی و تنش آبی باشد.

وی اظهار داشت: مزایای توسعه کشت گلخانه ای را می توان گامی در راستای تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی تعریف کرد چرا که با استفاده از این شیوه نوین کشاورزی و با تکیه بر منابع و ظرفیت های داخلی می توان برای تعداد زیادی به خصوص جوانان بطور مستقیم و غیرمستقیم ایجاد اشتغال و درآمد کرد.

وی افزود: یکی از سیاست های اقتصاد مقاومتی این است که زمینه ورود بخش خصوصی برای ایجاد گلخانه ها را فراهم کنیم  و بانک ها نیز در این حوزه باید کمک کنند.

نصیرائی تاکید کرد: با توجه به ظرفیت‌های استان، میزان بهره‌وری از شهرک‌های گلخانه‌ای باید افزایش یابد وخراسان جنوبی قطبی برای تولید انواع محصولات گلخانه ای شود مثل استانهای یزد واصفهان که دراین صنعت سرآمد هستند و شرایط اقلیمشان همانند اقلیم خراسان جنوبی است.

نصیرائی گفت 6 واحد گلخانه با سطح 2 هکتار در مجتمع گلخانه ای شهرستان در حال فعالیت می باشند که تعداد واحدهای در حال ساخت نیز 15 واحد  می باشد که جهت تسهیلات معرفی شده اند که در صورت ساخت وفعالیت این واحدها اشتغال زایی بالایی در شهرستان ایجاد ودرمیان یکی از قطب های تولید محصولات گلخانه خواهد بود . وی در پایان تاکید کرد اینکه همه استانها همه محصولات ابلاغی را بتوانند تولید کنند شدنی نیست بلکه هر استانی باید مطابق اقلیم موجودش سیاست تولید تعریف کند و براساس مزیت های نسبی اقتصادی حرکت نماید و یکی از این سیاست های برون رفت و رونق بخش کشاورزی در استان ایجاد شهرک های گلخانه ای با زیر ساخت های کامل وقیمت های مناسب و شرایط تسهیل شده برای ورود بخش خصوصی است.