نصیرائی گفت: سه مجتمع بارگاه بهداشتی زرشک در مساحت ۲۱ هکتار درشهرستان درمیان در حال احداث و واگذاری به متقاضیان است.

به گزارش روابط عمومی: نصیرائی با بیان اینکه راه اندازی سه مجتمع بارگاه بهداشتی زرشک در شهرستان درمیان از اولویت های سال ۹۸-۹۹ است، اظهار کرد: احداث بارگاه های بهداشتی زرشک با هدف خشک کردن زرشک به صورت کاملا بهداشتی و کاهش بار میکروبی آن برای صادرات بهتر در دستور کار قرار دارد.

مدیر جهاد کشاورزی درمیان با اشاره به زرشک به عنوان یکی از محصولات مزیت دار این شهرستان، سطح زیر کشت زرشک در این منطقه را ۲ هزار و ۷۷۰ هکتار اعلام کرد و افزود: در سال زراعی گذشته از این سطح زیر کشت، سه هزار و ۲۰۰ تن زرشک  تولید و برداشت شده است.

نصیرائی با توجه به پراکندگی باغ های زرشک، تعداد قطب های این محصول مزیت دار در شهرستان درمیان را سه منطقه دانست و افزود: بر اساس سطح زیر کشت و میزان تولید زرشک، راه اندازی مجتمع های بارگاه بهداشتی زرشک در دستور کار مدیریت جهاد کشاورزی قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه احداث بارگاه های بهداشتی زرشک در حوالی روستا های نوغاب، دره چرم و نصرالدین (قطب های داری زرشک) در دستور کار قرار دارد، گفت: این سه مجتمع بارگاه بهداشتی زرشک با هدف خشک کردن بهینه این محصول مزیت دار در مساحت 21 هکتار احداث و در اختیار کشاورزان قرار می گیرد.

مدیر جهاد کشاورزی درمیان یادآور شد: این بارگاه های بهداشتی هم مانند گلخانه ها توسط شرکت شهرک ها و با نظارت جهاد کشاورزی احداث شده و پس از آماده شدن زیر ساخت ها شامل آب، برق و گاز در اختیار متقاضیان برای بهره برداری قرار می گیرد.

نصیرائی در ادامه گفت: بر اساس اخذ مجوز از واحد صنایع و مدیریت باغبانی، شرایط احداث بارگاه های کوچک بهداشتی در باغ ها برای خشک کردن این محصول مزیت دار در شهرستان درمیان فراهم شده است.

به گفته وی کشاورز می تواند به نسبت تعداد درختان دارای محصول (درختانی که بیش از سه سال از به محصول رسیدن آن ها می گذرد) تا سقف 300 متر بارگاه بهداشتی زرشک در محل باغ برای خشک کردن زرشک احداث کند.