مدیر جهاد کشاورزی درمیان گفت: شهرستان درمیان مهد تولد صندوق های اعتبارات خرد زنان روستایی در سطح استان بوده است و هم اکنون تعداد 26 صندوق دایر روستایی و 4 صندوق دایر زنان عشایری را زیر نظر حمایتی، هدایتی، نظارتی و فنی دارد. وی افزود در پی درخواست ونشست های چندگانه با شورای اسلامی محترم روستای خیرآباد تصمیم بر راه اندازی صندوق اعتبارات خرد زنان، در روستای خیرآباد از توابع بخش طبس مسینا این شهرستان شد وی گفت: تجربه تجمیع وتوزیع اعتبارات خرد دركشور هاي مختلف نشان مي دهد كه زنان علاوه بر استفاده از اين وام ها براي توسعه فعاليت خود، با یادگیری روش پس انداز ، به تدريج استقلال و اعتماد به نفس اقتصادی لازم را براي اداره خانوار وتامين امنيت غذايي و مهارت های ایجاد، حفظ وکسب درآمد را به دست مي آورند .

نصیرایی اظهار داشت: صندوق اعتبارات خرد زنان روستايي و عشایری، تشکل های محلی زنان روستایی و عشایری هستند که با زمینه سازی های لازم از سوی دفتر زنان روستایی در سطح روستاها ایجاد می شوند و دسترسی به منابع مالی و استفاده آسان و سریع زنان روستايي و عشايري از تسهيلات كم بهره برای فعالیت های کشاورزی را امکان پذیر می سازد.

وی افزود تشکیل صندوقهای اعتبارات خرد زنان روستایی باعث افزایش و سهولت دسترسی زنان روستایی به منابع اعتباری گردیده و مشارکت اجتماعی، اعتماد به نفس مالی و قدرت تصمیم‌گیری اقتصادی آنها را افزایش می دهد.

نصیرائی از ساز وکار حمایت 49 درصدی اعتبارات دولتی از این صندوق ها صحبت نمود وافزود، دولت نیز سالها است که به قدر وجود اعتبارات سراسری 49 درصد در تزریق اعتبارات بخش دولتی برای تقویت مالی واعتباری این صندوق ها ورود می کند که بسیار حائز اهمیت است و این خود باعث جلب وجذب ومشارکت سایر زنان روستایی در تشکیل صندوق و استفاده از این تسهیلات موجود شده است.