به گزارش روابط عمومی مدیرجهادکشاورزی درمیان گفت: با توجه به وضعيت موجود و بحراني بودن شرايط منابع آبي كشور و بالا بودن مصرف آب در كشاورزي سنتي ، اصلاح شيوه هاي آبياري در اين بخش و توسعه كشت محصولات نيازمند به آب كمتر بسيار مورد تاكيد است.
نصیرائی، يكي بهترين كشت هايي كه در اين شرايط از سوي كارشناسان كشاورزي براي صرفه جويي در مصرف آب مورد توصيه است و دولت نيز از آن حمايت مي كند، كشت گلخانه اي است.
كشت گلخانه اي به دليل تاثير فراوان در كاهش مصرف آب و نيز افزايش بهره وري محصول و كاهش خسارت هاي ناشي از بارندگي و حوادث غيرمترقبه به عنوان بهترين گزينه براي كشاورزان محسوب مي شود.
وی درادامه گفت: براساس آمارهاي اعلام شده از سوي وزارت جهاد كشاورزي كشت گلخانه اي نقش بسزايي در افزايش بهره وري آب دارد؛ به عنون مثال براي توليد هر كيلوگرم گوجه فرنگي و خيار در عرصه 300-400 ليتر آب مصرف مي‌شود در حالي كه با انتقال كشت اين محصول به فضاي گلخانه مي‌ توان مصرف آب را به 25 تا 30 ليتر كاهش داد.
مدیرجهادکشاورزی درمیان افزايش توليد در سطح نيز از ديگر مزاياي كشت گلخانه اي عنوان کرد كه به طور مثال اگر در عرصه در يك سطح مشخص 30 تا 35 تن محصول توليد شود با انتقال به فضاي گلخانه در همان سطح در دو دوره كشت بيش از 500 تن محصول توليد خواهد شد.
نصیرائی علاوه بر صرفه جويي در مصرف آب و توليد محصول بيشتر، سلامت محصول توليدي گلخانه ها و اشتغالزايي 12 برابر آن بیشتر از کشت و زرع در فضای آزاد است، از ديگر مزاياي توسعه كشت گلخانه اي عنوان کرد و اين مزايا هر كدام به خودي خود نقش بسزايي در شكوفايي بخش كشاورزي در شرايط بحراني امروز منابع آبي دارد.

وی درادامه گفت در 4 سال اخیر میزان توسعه واحدهای گلخانه‌ای شهرستان روند رو به رشدی را گرفته به طوری که هم اکنون 4واحد درمجتمع درحال فعالیت هستند و 15 واحد دیگر درحال ساخت می باشند.

نصیرائی از صدور مجوز از سوی سازمان جهاد کشاورزی برای متقاضیان و علاقمندان در سامانه سماک خبر داد و گفت: در روستاها، مناطق محدوده شهرها صدور مجوز گلخانه های کوچک مقیاس از ۱۰ متر تا ۲۲۹ متر برای متقاضیان درصورت تامین آب ثابت با هدف ایجاد مجموعه‌های گلخانه‌ای عنوان کرد.

وی درپایان به ترویجی بودن ساختار جهاد کشاورزی تاکید کرد و گفت: همکاران جهاد کشاورزی با آموزش‌ها و ترویج روش‌های جدید و انتقال اطلاعات به کشاورزان و سرمایه گذاران، توانسته‌اند در تغییر نگرش کشاورزان نسبت به روش‌های تولید محصول و نمایش بازدهی و کارآیی دستگاه‌ها و سیستم‌های جدید برای استفاده سرمایه گذاران، کار ارزشمندی انجام داده و تأثیر مستقیم در کیفیت محصولات کشاورزی و بهره وری آن داشته باشند.