مدیرجهادکشاورزی درمیان گفت:خشکسالی وتداوم آن همراه باتنش های دمایی از زمستان پارسال تاکنون تاثیرات منفی خود را برکشت وبرداشت محصول راهبردی زعفران گداشته وموجب کاهش 40 درصدی تولید محصول زعفران در مزارع خواهد شد.وی در ادامه افزود: حدود 316 هکتار از کشتزارهای شهرستان به کشت زعفران اختصاص یافته است.سال گذشته میانگین میزان تولید زعفران درمزارع شهرستان 4.8 کیلوگرم در هر هکتار بوده است.نصیرائی درپایان گفت:زعفران درمیان وحوزه بخش گزیک را از با کیفیت ترین زعفران های موجود در استان وکشور دانست و افزایش ماده آلی خاک، انتخاب پیاز قوی، سالم و مناسب را همراه با عمق کاشت و فاصله مناسب کاشت را از مهمترین عوامل افزایش عملکرد در تولید زعفران بیان کرد.